فلسفه ی Git
پروژه هایی که امروزه با آنها سر و کار داریم پروژه هایی هستند که انفرادی نمیتوان آن را به سرانجام رساند و نیاز به تیم برنامه نویسی است. در گذشته برای اینکه ۲ برنامه نویس ( فقط ۲ برنامه نویس ) یک پروژه را تیمی انجام دهند باید یک بار برنامه نویس اول کد را مینوشت، از طریق FTP کدهارو برای برنامه نویس دوم میفرستاد. برنامه نویس دوم کد هارو از طریق FTP میگرفت و سپس کدهای خودش رو مینوشت و برای برنامه نویس اول میفرستاد، این پروسه حلقه ای نه تنها خیلی طولانی بود بلکه اگر یک Conflict یا تداخل در کدهای ۲ برنامه نویس وجود داشت چه اتفاقی می افتاد ؟ اینجا بود که Git تمامی این مشکل هارو حل کرد. با سری مقالات ZeroToHero در رابطه با Git همراه باشید تا قهرمان Git شوید !
Git یک Source Control Repository هست، به زبان ساده بخواهیم قضیه را توضیح دهیم یعنی اینکه اگر ۲ برنامه نویس میخواهند همزمان روی یک پروژه کار کنند Git مجموع کد ۲ برنامه نویس را با همدیگه Merge میکنه و تداخل و شباهت هارو نه تنها بهشون نشون میده بلکه قابلیت حذف تداخل ها و تغییرات دیگه رو هم بهشون میده. همچنین Git از تمامی فایل ها یک history بر حسب زمان ذخیره میکند تا هیچوقت کدهای مهم رو از دست ندین.
همانطور که گفتیم Git کد ۲ برنامه نویسی که همزمان روی یک پروژه کار میکنند را Merge میکند.
Git از کل فایل های شما بر اساس زمان history میسازه و در اختیارتون قرار میده.
شاید براتون سوال پیش اومده باشه که خب پس Git کدهارو کجا نگه داری میکنه ؟ برای نگه داری کدها یک Central Repository داریم که نقش سرور رو بازی می کنه و تمامی کد ها درون یک سرور ( که میتونه یک لپ تاپ در شرکتمون هم باشه ) ذخیره میشه. به منبعی که در اینجا کدهایمان درونش ذخیره میشه Repository گفته میشه.
همچنین این Repository میتونه به صورت Distributed باشه که در این حالت تمامی کامپیوتر ها یک کپی از Repository رو دارند. این کار چندین فایده داره. به دلیل اینکه Repo در کامپیوتر شما وجود داره و دیگه نیازی به ارتباط با سرور نیست کدهایتان خیلی سریع Commit میشوند. به دلیل اینکه Repo در کامپیوتر شما وجود دارد میتونین آفلاین روی پروژه کار کنین و هرکسی از Repo یک کپی داره بنابراین اگر بک آپ سرور از بین بره و تمامی Repository سرور حذف بشه هر کامپیوتر یک نسخه از منبع کدهارو داره.
تا اینجا متوجه شده اید که Git چیست و به چه دلیلی از Git استفاده میکنیم.
با Zero To Hero همراه باشید تا قهرمان Git شوید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
اشتباهاتی که آزادکارها(freelancer) باید از آن اجتناب کنند
چگونه به بهینه ترین روش ها، مناسبات رشد کسب و کار خود را فراهم کنیم؟
انجام تعهدات روزانه(Daily commitments) و پیشرفت در مسیر اهداف بزرگ
قبل از نوشتن طرح کسب و کارتان، آن را برنامه ریزی کنید
3 قانون برای نوشتن یک طرح کسب و کار ایدهآل
راهنمای نوشتن گام به گام یک طرح کسب و کار (business plan)
4 Comments
Join the discussion and tell us your opinion.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سلام مهندس خوبی من کارای شمارو دنبال میکنم و خیلی دوسدارم یه دوره شاگردتون باشم . مهندس شما شرکت نداریت که بیام برا کارآموزی اندروید؟
سلام و درود
درحال حاضر شرایط جذب کارآموز فراهم نیست، در صورت مساعد بودن شرایط از طریق وب سایت مجموعه اطلاع رسانی خواهیم کرد.
موفق باشید
ویژوال استودیو تیم سرویس هم همینکار رو میکنه
۲ ساله با همین داریم رو یه پروژه کار میکنیم. بدی نیست
البته به نظرم باید روی هوشمندیش کمی مایکروسافت کار کنه
سلام و درود
بله کاملا درسته، از VSTS هم میشه استفاده کرد برای کار تیمی و هرکدوم مزیت های خاص خودشون رو دارند 🙂
موفق باشید